Kimurantin päiväkirja

hiihtoloma. Jes! ;D

18.02.2007 15.51 -

Vihdoin viimein lomalle... Tätä kaivattiinkin. Alkuviikko pelkkää laiskottelua ja oleskelua. Torstaina sitten alkaakin hulabaloo, kun suuntaamme koko perheen voimin kohti Turkua ja Karibian kylpylää. Sieltä saavuttuamme minä häivyn viikonlopuksi pikkuiselle leirille riehumaan tuttujen kanssa ;) huippua.

  Suomen euroviisukarsinnatkin tuli eilen illalla katsottua. Hanna on kyllä mahtava laulaja, sitä ei käy kiistäminen, ja häntä kannustinkin. Jotenkin kuitenkin tuntuu, että Pakarinen ei ehkä pärjää viisuissa. Toisaalta, eipä valikoimassa ollut muitakaan, jotka omasta mielestäni pärjäisivät euroviisuissa, kuten Lordi (vaikken Lordista pidäkkään...). Jann Wilde & Rose Avenuella oli persoonaa, mutta biisi ei ollut tarpeeksi tarttuva... Okei, jätän tämän ruotimisen tähän. Enpä itsekkään ole mikään musiikin asiantuntija, pääasia, ettei sinne mitään Antti Tuiskua lähetetty. Ehkäpä Pakarinen on kuitenkin paikkansa ansainnut :) Eipä sitten muuta, kuin peukut pystyyn.

Viimeisenä päivänä ennen hiihtolomaa saatiin taas kerran nauttia Wanhojen tansseista. Puvut olivat jälleen kerran hienoja ja itse päätin samantien, että peruskoulun jälkeen on lukio! Onhan nuo vanhemmat sitä tolkuttanutkin, että sinä minnekkään amikseen mene, kun on noin terävä pää. No, ehkä se on terävä tai sitten vanhemmat näkee, mitä haluavat nähdä, mutta toinen juttu onkin tuo mun asenne... En oo mitään lukija tyyppejä, koulussa pärjään lähinnä kuuntelemalla tunnilla. Arvosanat on sitten 7-10, ääripäät hieman harvinaisempina. Mutta kaipa se lukio sitten on, minne suuntaan seuraavaksi, kunhan ysiluokasta vielä selvitään. Onpahan sitten, mistä valita, kun jatko-opintoja mietiskelee...

Ja lopuksi rentouttavaa hiihtolomaa kaikille (tai siis sinulle, joka jaksoit lukea vuodatukseni loppuun asti)!

Comment

Comments

-Iitu- (18.02.2007 17.12)

lukio on ihan hyvä vaihtoehto, itellä oli juuri nuo vanhojentanssit perjantaina :) ja olihan se mahtavaa saaha pukeutua hienoks ja tuntea olevansa prinsessa koko päivän :)ja oli ne juhlatkin aika ihanat mitkä oli niitten tanssijaisten jälkeen.nyt tulee vaan hirveen ikävä tanssiharjotuksia, niihin kuitenkin käytettiin paljon aikaa ja oppi tuntemaan luokkakavereita paljon paremmin.
eikä siellä lukiossa ole niin vaikeeta mitä kaikki aina sanoo ja väittää, tosin saahan siitä lukiosta hankalan jos tekee siitä ittelleen semmosen. mutta kannatan lukiota saapi ainakin enemmän harkinta aikaa siihen että mille alalle haluaa suuntautua.

kebax (20.02.2007 15.37)

Minusta tämä JW&RA wannabe-hanoi-renkutus oli oikein catchy tune. Kokonaisuutena vallan superia.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu